Megalkottuk az Eladástechnika Oktató Programot, hogy az üzletéből ne jöjjön ki vevő vásárlás nélkül!

 

Az Eladástechnika Oktató Program (EOP) arról szól,

• Hogyan adjunk el
• Hogyan adjunk el többet
• Hogyan tanítsuk meg erre az eladóinkat

A fenti témákat nyolc egymásra épülő leckén keresztül részletezi az EOP. Egy-egy lecke átadása az eladóknak 60 percet vesz igénybe. Javasoljuk, a 60 perces tréningeket hetente azonos napon munkakezdés előtt megtartani az eladóknak. Az EOP részletes tartalomjegyzéke.

Az EOP birtokában, ön és/vagy boltvezetői képesek lesznek az eladók tréningezésére. A tréningek során világossá válnak az ön üzletére jellemző szituációk, amikre együtt találják meg azt a megoldást, ami a vevő vásárlásához vezet. Ha megvan a megoldás, akkor az alkalmazott technikából szabályt kell csinálni. A szabályokat megtaníthatják az alkalmazottaknak, és a szabályok betartását számon kérhetik.

Ennek a rendszernek egy nagy hátránya van, hogy nem fogja ezt a dolgot megcsinálni ön helyett. Viszont, ha rászánja az időt és az EOP segítségével kialakítja a saját eladástechnikai módszereit, és vannak rátermett boltvezetői, akik megértik az eladástechnika fontosságát, képesek a rendszert elsajátítani, és a megszerzett tudást továbbítani az eladók felé, akkor önnek már csak az ellenőrzéssel és az esetleges finomhangolással lesz dolga és olyan üzlete lesz, ahonnan nem jön ki vevő vásárlás nélkül.

Ahhoz, hogy valaki jó értékesítő legyen, nem kell született tehetségnek lenni, az eladástechnika tanulható

Az EOP nem csodaszer, inkább egy szakácskönyvhöz hasonlítanám. Hiába olvassuk el a legfinomabb ételek leírását, receptjét, ettől még nem fog az asztalon gőzölögni az ínycsiklandó, kész étel. Az EOP-ban az eladás bevált receptjét fogja megtalálni. Először olvassa át, figyelje meg, hogy egy logikusan felépülő rendszerről van szó! A leírt technikák mindenféle termék értékesítésénél felhasználhatóak. Az oktatást követően arra kell odafigyelnie, hogy eladói valóban ezt a receptet használják. Ha nem a recept szerint dolgozunk, biztosan nem kapjuk meg az áhított végeredményt.

Hogyan juthat hozzá az Eladástechnika Oktató Programhoz?

Töltse ki a lap alján található megrendelőt! 

A megadott címre elküldjük Önnek postán a könyvet tartalmazó CD-t.


Az e-könyv vételárát kifizetheti postai utánvéttel, vagy választhatja az átutalásos fizetést. A számla mindkét esetben a csomagban lesz. Átutalás esetén a vételárat a Marketingosztály Kft BBzRt-nél vezetett 10100840-01502100-01003009 számú számlájára várjuk. Miután a pénz megérkezett, küldjük az e-könyv megnyitásához szükséges jelszót.
Ha nem akar a postára várni, töltse le az e-könyvet innen és utalja el a pénzt még ma, hogy már holnap kezdhesse az eladástechnika oktatást.  

 

 

Mielőtt rátérnék az Eladástechnika Oktató Program árára, megkérdezem:

Mit gondol, mennyi hasznot hozhat az EOP önnek?

• Mennyivel növelné meg a bevételét, ha minden vevő csak egy aprósággal többet vásárolna, mint eddig?
• Mennyivel nőne a profitja, ha a bejövő/vásárló arány 10%-kal javulna?
• Mennyi pénzt jelentene, ha a vevői elégedetten távoznának, és legközelebb újra vásárolnának?

Az EOP-ban taglalt eladástechnikai módszerekkel megszerezhető extra profit, még egy apró üzletnél is nagyságrendekkel nagyobb összeg, mint az EOP ára. Így az Eladástechnika Oktató Programba fektettet pénz még egy kis, egyszemélyes bolt esetén is megtérül néhány nap alatt.


Most az Eladástechnika Oktató Program 55.000Ft+ÁFA helyett, bevezető áron 25.000Ft+ÁFA-ért kapható. Sőt, minden megrendelőnknek bonuszként egy 31.750 Ft értékű vásárlási utalványt adunk, ami marketingszolgáltatások igénybevételére használható fel.


A jelentős engedményért cserébe azt kérjük, hogy e-mailben írja meg nekünk tapasztalatait, véleményét a könyvről!

 
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk legkönnyebben meggyőzni Önt arról, hogy csak nyerhet azon, ha megrendeli az Eladástechnika Oktató Programot, és arra
jutottunk, hogy 100%-os garanciát vállalunk.

Ha Ön elsajátítja az Eladástechnika Oktató Programban leírtakat, és a tanultakat eladóinak átadva nem ér el sikereket az értékesítésben. Akkor az EOP teljes árát visszafizetjük. A garancia igénybevételéhez nem szükséges más csak az, hogy megírja az EOP-ot elolvastam, az eladóimat tréningeztem, de mégsem értem el semmilyen eredményt. A 100%-os garancia időszaka a vásárlástól számított egy évig tart.

Ezen az üzleten kizárólag nyerhet!

Ha döntött nincs más dolga, mint kitölteni a megrendelőt!
A megrendelésről e-mailben küldünk visszaigazolást.